چطور مهاجرت کنم؟

در این مقاله قصد داریم به بررسی موضوع “چطور مهاجرت کنم” بپردازیم. در تعریف مهاجرت آمده است که رفتاری بین المللی از طرف مردم یک کشور به کشور دیگر که در آن کشور مقصد، بومی و شهروند محسوب نمی‌شوند، می‌باشد. هدف از مهاجرت می تواند متفاوت باشد از جمله می توان به سکونت و اقامت در کشور مقصد به خصوص اقامت دائم و گرفتن شهروندی کشور مقصد و همچنین کار کردن به عنوان کارگر ماهر یا به طور موقت اشاره نمود. در مهاجرت، معمولا جابجایی طولانی مدت است و متفاوت از سفرهای گردشگری و بازدیدهای موقت و کوتاه مدت؛ البته اگر به قصد کار و به صورت فصلی به کشوری دیگر سفر شود به عنوان مهاجر در نظر گرفته می شود.

دلایل زیادی برای مهاجرت وجود دارد گاهی مردم برای ساخت آینده‌ای بهتر، استفاده از امکانات سایر کشورها و یا فرار از مشکلات موجود در کشور خودشان مانند جنگ و مشکلات اقتصادی مهاجرت می کنند و گاهی به قصد کسب تجربیات بیشتر.

چطور مهاجرت کنم

اما آیا با وجود جواب دادن به این سوال که چطور مهاجرت کنم ؟ تمام مهاجران به هدف خود می رسند؟ متاسفانه باید گفت نه، زیرا یک مهاجرت موفق به عوامل مختلفی بستگی دارد. شخصی که قصد مهاجرت دارد باید ابتدا شناخت دقیق از خود و شرایط و وضعیت داشته باشد. این موضوع تصمیم گیری صحیح را آسان تر می کند و در حقیقت آگاهی کافی نسبت به انواع روش های مهاجرت به افراد کمک می کند تا فرایند کم دردسرتری را داشته باشند. این مقاله به همت موسسه راه مهاجرت IMW آماده شده است تا راهنمای شما در مسیر مهاجرت باشد. در ادامه به دنبال سوالات زیر هستیم:

1- در میان راه های مهاجرت آسان ترین راه مهاجرت چیست؟

2- ارزان ترین راه مهاجرت به خارج از کشور کدام است؟

3- روشهای قانونی مهاجرت چه چیزهایی است؟

4- مطمئن ترین راه مهاجرت چگونه است؟

5- آیا مهاجرت از طریق پناهندگی مفید است؟

راه های مهاجرت قانونی

روشهای زیادی برای مهاجرت وجود دارد که بر اساس شرایط افراد و شرایط کشور مبدا و مقصد می توان بین آنها انتخاب داشت. از جمله آنها می توان به:

  1. مهاجرت از طریق تولد
  2. مهاجرت از طریق ازدواج
  3. مهاجرت از طریق تحصیل
  4. مهاجرت از طریق کار
  5. مهاجرت از طریق ورزش
  6. مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

برای مهاجرت باید شرایط زیادی را در نظر گرفت که بسته به نوع روش می تواند موارد متفاوتی را شامل شود اما در حالت کلی فارغ از اینکه شما کدامیک از راه های قانونی مهاجرت را انتخاب کرده اید، تعدادی شرایط عمومی برای انواع راه های قانونی مهاجرت است که باید رعایت نمایید:

  • اثبات تمکن مالی
  • بیمه درمانی
  • ارائه مدرک زبان در صورت نیاز
  • تکمیل فرم درخواست ویزا

در ادامه سه مورد از راه های قانونی مهاجرت را به صورت خلاصه بررسی میکنیم:

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

مهاجرت از طریق تحصیل

مهاجرت از طریق تحصیل به صورت کلی اتفاقی است که در طی آن دانشجویان وارد آموزش عالی در دانشگاه‌ها و دانشکده ها می‌شوند، البته نیابد فراموش کرد که افراد از دوران مدرسه هم می توانند وارد فرایند مهاجرت از طریق تحصیل شوند اما همانطور که اشاره شد، معمولا آموزش عالی در این نوع مهاجرت در نظر گرفته می شود. واقعیت آن است که با تحصیل در اکثر کشورهای دنیا، جز شهروندان آن کشور حساب نمی‌شوید و ویزای شما غیر مهاجرتی است و لذا بعد از اتمام مهلت قانونی تحصیلتان باید آن کشور را ترک کنید البته اگر کا پیدا کنید و یا ازدواج با شهروندان آن کشور داشته باشید میتوانید ویزای خود را به نوع ویزای مهاجرتی تغییر دهید.

مهاجرت از طریق تحصیل

این روند از کشوری به کشور دیگر و از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است و شرایط خود را دارد. اصلی ترین نکته ای که در مهاجرت از طریق تحصیل وجود دارد این است که شما باید یک نامه پذیرش از دانشگاه مقصد خود داشته باشید. برای دریافت این نامه نیاز به مدارکی است که بر اساس دانشگاهها و کشورهای مختلف می تواند متفاوت باشد اما به طور کلی این مدارک برای فرایند پذیرش دانشگاهی لازم است:

  • مدرک زبان:
    دانشگاه هایی که زبان تحصیل در آنها انگلیسی است معمولا قبولی در آزمون هایی مانند تافل یا آیلتس را برای پذیرش افراد در نظر می گیرند. در بعضی دانشگاهها ممکن است آزمون دولینگو یا سایر زبانها هم مورد تایید باشد. دانشگاههای غیر انگلیسی هم به همین ترتیب سطح خاصی از زبان مورد نظر خود (مانند ترکی، فرانسوی، آلمانی و …) را برای پذیرش اعلام می کنند
  • رزومه:
    که به آن CV هم می گویند در حقیقت تاریخچه ای از سوابق تحصیلی، شغلی، تجربیات، تحقیقات، پروژه‌ها، مقاله یا اختراع، نمره ی زبان و تمام مهارتها، علایق یک فرد است که در یک قالب خاص نوشته شده است.
  • انگیزه نامه:
    نامه ای است که در آن هدف فرد از تحصیل در یک رشته خاص و دلایلی که باعث شده فرد این دانشگاه و این رشته و این مسیر را برای آینده خود انتخاب کند، توضیح داده می‌شود.
  • توصیه نامه از اساتید معتبر دانشگاه
  • اصل و ترجمه ریز نمرات در مقطع قبلی دانشگاه

همانطور که ذکر شد برای پذیرش تحصیلی کشورهای مختلف مدارک متفاوتی می خواهند حتی در دانشگاه های مختلف یک کشور نیز ممکن است مدارک متفاوتی درخواست شود. در این زمینه می توانید از راهنمایی متخصصین ما در موسسه راه مهاجرت استفاده نمایید.

مزایای مهاجرت تحصیلی

در هر صورت مزایایی می توان برای مهاجرت تحصیلی نام برد که از جمله آنها به موارد زیر می توانیم اشاره کنیم:

  1. بهره‌مندی از آموزش عالی و اخذ مدرک با اعتبار بسیار بالا
  2. موقعیت‌های شغلی بهتر به همراه حقوق و مزایای بهتر
  3. اخذ اقامت و شهروندی آن هم در مسیری آسانتر

 مراحل مهاجرت تحصیلی

  • مرحله 1: آماده‌سازی مدرک تحصیلی و مدرک زبان کشور مقصد
  • مرحله 2: دریافت اطلاعات در خصوص رشته، دانشگاه، کشور مقصد
  • مرحله 3: انتخاب رشته، مقطع تحصیلی و دانشگاه یا موسسه(های) آموزشی مد نظر
  • مرحله 4: تهیه، معادل‌سازی و ترجمه کلیه مدارک لازم
  • مرحله 5: اقدام برای گرفتن پذیرش تحصیلی
  • مرحله 6: اقدام برای گرفتن ویزای تحصیلی

مهاجرت از طریق کار

بسیاری از افراد ترجیح می دهند که مهاجرت از طریق کار را به عنوان روش مهاجرتی خود در نظر بگیرند. از جمله مهمترین دلایل انتخاب یک کشور به عنوان مقصد مهاجرت کاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. آینده شغلی تضمین شده در آن کشور:
    این موضوع بر اساس نرخ بیکاری هر کشور قابل پیش بینی است، هرچه نرخ بیکاری پایین تر باشد، احتمال پیدا کردن کار در آن کشور افزایش می باید
  2. امنیت شغلی در کشور مقصد
  3. شرایط اقتصادی کشور مقصد
  4. تعادل میان زندگی و کار (دخل و خرج)

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

مورد مهم دیگری که هنگام تصمیم به مهاجرت از طریق کار باید در نظر گرفت آن است که فرد مهاجر چه شرایطی باید داشته باشد. باید بگوییم که از آنجا که شرایط و الزامات از کشوری به کشور دیگر تفاوت دارد بهتر است که قوانین کشور مورد نظرتان را به صورت جزئی در بررسی نمایید. اما بعضی شرایط مشترک هستند مانند:

  • سن مهاجر:

    معمولا برای افراد بین 20 تا زیر 40 سال راحت تر کار پیدا می شود. البته این سقف از کشوری به کشور دیگر ممکن است تفاوت کند مثلا در بعضی کشورها 32 سال نهایت سن مناسب برای این موضوع است.

  • سابقه کار:

    اکثر کشورها برای هر شغلی 3 سال سابقه کار را الزامی می دانند.

  • موارد شخصی:

    مسائلی مثل: عدم سوء پیشینه، نداشتن بیماری، داشتن تمکن مالی برای مهاجرت و زندگی در کشور مقصد، اثبات اینکه بعد از اتمام مهلت ویزای کاری به کشور خود باز می‌گردید، عدم اشتغال دیگر در کشور مقصد در کنار شغل فعلی، در نظر گرفتن مهارتهای خاص

  • مدرک تحصیلی:

    به طور کلی برای یافتن شغل مناسب کافی است شما مدرک کارشناسی داشته باشید اما در هر صورت این موضوع به شغل مورد نظر شما و کشوری که به آن سفر می کنید کاملا وابسته است. مثلا نیروهای کارگر ماهر بدون تحصیلات دانشگاهی در خیلی کشورها (بویژه آلمان و کانادا) می‌توانند مشغول بکار باشند و یا یک نجار حرفه‌ایی بدون تحصیلات دانشگاهی می‌تواند شانس اشتغال در کانادا با درآمد بسیار خوبی را داشته باشد در حالی که برای ورود به پژوهشگاه ها شما باید مدرک دکتری داشته باشید.

موارد و نکات بسیار زیاد دیگری نیز در بحث مهاجرت از طریق کار وجود دارد که پیشنهاد می کنیم برای آگاهی از آنها با متخصصین ما در موسسه راه مهاجرت در ارتباط باشید.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

در صورتی که افراد در توانایی پرداخت پول به کشور خارجی، سرمایه گذاری در بخش‌های مشخص و سهیم شدن در فعالیت‌های اقتصادی یک کشور را داشته باشند می توانند مهاجرت از طریق سرمایه گذاری داشته باشند. ویزایی که از این طریق به فرد سرمایه گذار خارجی داده می‌شود ویزای سرمایه گذاری و یا ویزای طلایی نام دارد.  روشهای مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد که بسته به کشور مقصد شما متفاوت می تواند باشد اما از جمله مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استارتاپ
  • خرید ملک
  • تجارت
  • کارآفرینی
  • ثبت شرکت
  • خود اشتغالی
  • تأسیس یا شریک شدن در خیریه ها

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

طبیعتا اصلی ترین مطلبی که در سرمایه گذاری مطرح می شود سود آن است باید بگوییم که این موضوع به شدت به کشور مقصد شما بستگی دارد. در بعضی کشورها خطر سرمایه گذاری زیاد است اما دسته ای دیگر شرایط را برای جذب سرمایه گذار فراهم می کنند، در سال 2023 مناسب ترین کشورها برای سرمایه گذاری ایرانیان کشورهای استرالیا، پرتغال ، اتریش، یونان، اسپانیا، عمان، امارات و ترکیه هستند. اگر شما مهاجرت از طریق سرمایه گذاری  را انتخاب کرده اید باید اضافه کنیم که فارغ از وضعیت اقتصادی و سیاسی کشورها، مزایای زیر به دنبال این انتخاب وجود دارد:

  1. امکان فراهم شدن اقامت دائم یا موقت طولانی
  2. امکان رشد، سرمایه گذاری و بهبود شرایط اقتصادی در کشور مقصد
  3. امکان تحصیل رایگان برای فرزندان و خانواده
  4. امکان مسافرت طولانی به کشورهای همسایه
  5. استفاده از خدمات بیمه عالی کشور مقصد
  6. برخورداری از زندگی در یک کشور با کیفیت بالا

در هر صورت این روش نیز مانند سایر روشها نیاز به آگاهی بسیار زیاد دارد تا از هدر رفتن سرمایه شما جلوگیری کند. مانند همیشه کارشناسان ما در موسسه راه مهاجرتIMW آمادگی ارائه خدمات به شما عزیزان را دارند.

چطور قانونی مهاجرت کنیم

اینکه چطور قانونی مهاجرت کنیم کاملا بستگی به این دارد که شما کدام روش مهاجرت را انتخاب کرده باشید. هر کدام از روشهای مطرح شده تا پیش از این مزایا، معایب و شرایط خاص خود را دارد که باید با توجه به شرایط زندگی شما و هدف از مهاجرت آنها را در نظر بگیرید. پس از در نظر گرفتن روش مهاجرت، شما باید بعضی شرایط را فراهم کنید که این شرایط و ابتدائیات بدون توجه به نوع سفر شماست. در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم:

پشتکار زیاد

مهمترین و اولین شرط برای مهاجرت داشتن تصمیم قطعی برای این امر است. اگر شک دارید نباید وارد این مسیر شوید زیرا مانند هر کار دیگری خطرات، مزایا  و معایب خود را دارد که با تزلزل نمیتوانید از پس آنها برآیید. خوب به این سوال باید پیش از سفر فکر کرد اینکه آیا توان دوری از دوستان، خانواده، فامیل و از همه مهتر وطن را دارید؟

در نظر گرفتن بودجه و سرمایه کافی

از آنجا که شما تصمیم دارید در کشوری به جز وطن خود زندگی کنید پس باید به یاد داشته باشید که اگر سرمایه کافی به همراه نداشته باشید تنها به هدر رفتن انرژی خواهید رسید.

داشتن هدف

مهم است که بدانید چرا می خواهید رنج سفر را به خود دهید و آیا این مساله آنقدر اهمیت دارد که شما را وارد مرحله ای متفاوت کند؟

مهارت کافی

برای کشورها باید دلیل و انگیزه ایجاد کرده باشید که چرا آنها شما را به عنوان یک عضو خود محسوب کنند و شما بودن شما در آن کشور به چه سودی برای آنها ختم خواهد شد.

مدرک زبان

باید بگوییم بعضی کشورها بدون مدرک زبان هم شما را به عنوان یک مهاجر می پذیرند  اما در صورتی که مدرک داشته باشید نگاه بهتری به شما خواهند داشت. اگر مدرک زبان ندارید، باید تلاش کنید بتوانید به راحتی صحبت کنید در هر صورت شما وارد هر کشوری شوید نیاز به ارتباط با مردم آن کشور دارید پس یکی از مهمترین ابزار شما برای ارتباط توانایی صحبت کردن به آن زبان است. اگر شما نتوانید با آنها ارتباط بگیرید قطعا نمی توانید فرهنگ آنها را به درستی بشناسید و این شما را به دردسر خواهد انداخت.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

داشتن تحصیلات کافی

متاسفانه باید اعلام کنیم که کشورها جایی برای افراد بی سواد و بدون مهارت را ندارند. اگر تحصیلات دانشگاهی داشته باشید روند مهاجرت شما راحت تر خواهد بود.

اتکا به خود

ممکن است شما جزو آن دسته از افرادی باشید که نزدیکانی در سایر کشورها داشته و همین موضوع یکی از دلایل شما برای مهاجرت باشد. فراموش نکنید که چون در کشورهای پیشرفته جهان این روزها هزینه زندگی زیاد است و اغلب، حتی زوجها هم مجبور هستند که هر دو سر کار بروند لذا نمی توانید چندان روی کمک دیگران حساب باز کنید هرچند وجود دوستان و نزدیکانی در کشور مقصد امتیاز خوبی است و حداقل آنکه مسیر مهاجرت شما را ساده تر می کند اما نهایتا این خود شما هستید که باید از عهده زندگی تان برآیید.

مشاوره از وکیل مهاجرت

دنیای امروز دنیای اطلاعات است و تنها راه برای آنکه جلوی هدر رفت انرژی، زمان و سرمایه تان را بگیرید آن است که به اندازه کافی اطلاعات در مورد کاری که می خواهید بکنید داشته باشید. باید منطقی بود، شما نمیتوانید مطمئن باشید که همه جزئیات یک مسیر  مهاجرتی را می دانید. لذا بهتر است پیش از هر اقدامی با افرادی که تخصص و تجربه کافی در این مورد را دارند مشورت کنید، وکلا و یا موسسات مهاجرتی مانند موسسه راه مهاجرت.

پیشنهاد ما برای مطالعه:وکیل و مشاور مهاجرت به خارج از کشور

حال اگر تمامی موارد بالا را در نظر گرفته اید و پاسخی مناسب برای هر کدام دارید ، می توانید به فکر انتخاب روش مناسب مهاجرت باشید که قسمتهای قبلی معرفی شده اند.

آسان ترین راه مهاجرت خارج از کشور

برای پاسخ به این سوال که آسان ترین راه مهاجرت خارج از کشور چیست، ابتدا باید بدانیم که منظور ما از آسانی چیست؟ آیا آسانی به معنی راحتی است و اینکه کدام کشورها راحت تر به شما ویزای مهاجرت می دهند یا به معنی سریعتر بودن روند مهاجرت است؟ در هر حال باید بگوییم که در بعضی موارد کشورها برای یک روش مهاجرتی شرایط پیچیده خاص خود را دارند و برای روشی دیگر ساده تر رفتار می کنند از این نظر باید بگوییم نمی توان برای هر هدف یک کشور و یا شیوه را مناسب دانست و هر مورد پرونده ای کاملا منحصر بفرد به شمار می رود. به عنوان نمونه، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و به صورت خود اشتغالی یکی از روش های آسان برای مهاجرت به کشوری مانند کانادا محسوب می شود.

شغل هایی مانند گوینده رادیو، عکاس، طراح لباس، مقاله نویس، تنظیم کننده آهنگ و … که به شما در ابتدا اقامت کوتاه مدت داده می شود و در صورتی که در کار خود موفق عمل کنید با تمدید اقامت خود مدت بیشتری در آن کشور می توانید بمانید و پس از مدتی برای اقامت دائم اقدام نمایید. از سوی دیگر اسپانیا به نسبت آسان تر ویزای تحصیلی به افراد اعطا می کند و مهاجرت تحصیلی به آن سریعتر به نتیجه می رسد.

مهاجرت به آلمان از روش ثبت شرکت و سرمایه گذاری آسان تر است و البته شغل مناسب کادر درمان مانند پزشکان، پرستاران به سادگی در آلمان مورد پذیرش است و این یعنی برای این افراد مهاجرت از طریق کار ساده تر است.

با خرید ملک در ترکیه راحت تر می توانید اقامت این کشور را  بدست آورید. پیشنهاد می کنید برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به سراغ کارشناسان ما در موسسه راه مهاجرت  بروید.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

ارزانترین راه مهاجرت خارج از کشور

به طور کلی و در مجموع می توان گفت که مهاجرت های تحصیلی از جمله ارزانترین  راه مهاجرت خارج از کشور و مهاجرت های سرمایه گذاری از گران ترین آنها هستند. در این میان مهاجرت کاری هم بسته به نوع کاری که شما قرار است انجام دهید می تواند در دسته ارزان ترین راه مهاجرت قرار بگیرد. مهاجرت از طریق ازدواج نیز گاها از مقرون به صرفه‌ترین روش‌های مهاجرت به شمار می‌آیند.

ارزانترین راه مهاجرت خارج از کشور

مهم است که شما چه کشوری را به عنوان مقصد خود در نظر گرفته اید این موضوع به شدت در هزینه های شما تاثیرگذار است. به عنوان نمونه نیوزلند از یکی از کشورهای ارزان دنیاست و متداول ترین روش برای مهاجرت به این کشور مهاجرت کاری است. مهاجرت تحصیلی در اسپانیا ارزانتر از سایر کشورهای اروپایی است ولی تحصیل در کشوری مثل ژاپن اصلا ارزان قیمت نیست.

فراموش نکنید که در بسیاری از روش‌های مهاجرت، اغلب نیاز دارید غیر از هزینه‌ های دریافت اقامت، مبلغ قابل توجهی را برای اجاره محل سکونت، پشتوانه‌های لازم و… به کشور مقصد منتقل نمایید که هزینه های جاری زندگی محسوب می شوند لذا توجه به این نکته هم مهم می شود که آیا اصلا کشور در نظر گرفته شده کشوری ارزان است یا خیر.

به عنوان مثال آلمان بخاطر رشد منفی جمعیت خود به شدت به دنبال نیروی کار متخصص است و از این نظر افرادی که دارای سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه‌ای هستند به راحتی می توانند جذب بازار کار آن شوند اما نباید فراموش کرد که آلمان کشوری ارزان قیمت محسوب نمی شود.

موضوع برای دانشجویانی که بورس تحصیلی آلمان یا ایتالیا را دریافت می کنند متفاوت است زیرا در این شرایط هزینه های زندگی تقریبا توسط دولت آلمان پرداخته می شود و این یک مهاجرت راحت، آسان و ارزان خواهد بود.

شاید برای شما جالب باشد که برای ثبت شرکت در کشور اسلواکی نیاز به سرمایه گذاری نیست و هزینه کارهای ثبتی، بیمه، اجاره نامه، حق‌الوکاله و موارد دیگری که منجر به دریافت اقامت شما می‌گردد، جمعاً در حدود 15 تا 20 هزار یورو (معادل 700 تا 1000 میلیون تومان) بودجه نیاز دارید که برای یک سرمایه گذاری مقدار زیادی محسوب نمی شود.  به طور کلی خرید ملک در کشورهای اسپانیا، پرتغال، مالتا و لتونی و سرمایه گذاری در اقتصاد اتریش، این روزها به عنوان ارزانترین کشورها برای سرمایه گذاری محسوب می شوند.

مطمئن ترین راه مهاجرت به خارج

باید به صراحت بگوییم مطمئن ترین راه مهاجرت به خارج استفاده از راه های قانونی آن است. مدت زمان جریان مهاجرت معمولا قابل پیش بینی نیست و از سویی دیگر قوانین مهاجرتی کشورها در حال تغییر است و این دو مساله سبب می شود که با شروع فرایند مهاجر نتوان با اطمنیان گفت که آیا ویزای آن کشور را می توان دریافت نمود یا خیر.

اما در هر صورت از میان روشهای مهاجرتی، با آنکه فرآیند بررسی و دریافت ویزای تحصیلی در برخی کشورها سخت‌تر از دیگر کشورهاست اما با این حال این روش همچنان مطمئن‌ترین مسیر مهاجرتی در جهان شناخته می‌شود که ریسک کمی به همراه داشته و افراد فرصتی استثنایی برای آشنایی با کشور مقصد و یافتن کار در آن را دارند.

شما باید به هر شکلی دولت کشور مقصدتان را قانع کنید که برای آنها مفید هستید و در این صورت همکاری بیشتری با شما خواهند داشت. به عنوان مثال اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید حتما نیاز به دلیل خوب برای دولتش دارید. یکی از بهترین دلایل قابل ارائه این است که بگویید که به قصد کار و کمک به اقتصاد محلی به استرالیا قصد مهاجرت دارید و البته در این صورت باید پیش از هر کاری فرصت شغلی مناسب با تخصص خود را یافته باشید و در این صورت با داشتن دعوتنامه کاری، اخذ ویزا با اطمینان بیشتری همراه است.

لذا افرادی که به دنبال روش‌های مطمئن تر با شانس قبولی بالاتری هستند، بهتر است به دنبال روش‌هایی باشند که از ابتدا به آنها اقامت اعطا شود پس بهتر است به دنبال کشورهای مهاجر پذیر باشند.

مهاجرت خانوادگی به خارج از کشور

مهاجرت کردن در عین اینکه روندی هیجان انگیز است، سختی های بسیاری دارد که یکی از راه های قابل تحمل کردن این مسیر همراه بودن با خانواده است هرچند اگر پای فرزندی در میان باشد نگرانی بابت آینده او، تحصیل و سلامت وی نیز به لیست نگرانی ها اضافه می شود. لذا هدف از مهاجرت در مساله مهاجرت خانوادگی اهمیت بسیار بیشتری دارد. چطور مهاجرت خانوادگی به خارج از کشور موفقی داشته باشیم؟ بهترین کشور که مناسب برای مهاجرت خانوادگی است کدام است؟

واقعیت آن است که برای پاسخ دادن به این سوالات نباید فراموش کنیم که معیارهای مختلفی در این امر دخیل هستند. اینکه خانواده شما به عنوان مثال فرزند هم دارد یا خیر، زوجین چه سطحی از تحصیلات و تمکن مالی را دارند. سبک زندگی در کشور مبدا چگونه است و … باید بگوییم مهمترین عواملی که برای انتخاب یک کشور به عنوان مقصد مهاجرت خانوادگی باید در نظر گرفت به شرح زیر است:

  1. ثبات اقتصادی کشور مقصد
  2. امنیت
  3. مراقبت های بهداشتی
  4. کیفیت بالای زندگی مردم کشور مقصد
  5. محیط و فرهنگ مردم کشور مقصد
  6. سیستم خوب آموزشی
  7. آب و هوای کشور مقصد

نباید فراموش کرد که همیشه همه بهترین ها در کنار هم جمع نمی شود؛ اگر کشوری نمرات بالایی در موارد فوق بدست آورد حتما باید به نکات منفی آن ها نیز توجه نمود. به عنوان مثال کشورهای فنلاند، دانمارک، سوئد و نروژ دارای مزایای زیادی از جمله، سیاست‌های مفید مربوط به خانواده، تعطیلات زیاد، امنیت، طبیعت زیبا، سیستم آموزشی با کیفیت، مراقبت‌های بهداشتی خوب، محیط زندگی و فرهنگ مناسب هستند اما متاسفانه یادگیری زبان آن‌ها پیچیده است و این سبب می شود که ارتباط با مردم اندکی سخت شود اما چون درصد بالایی از مردم با انگلیسی آشنا هستند این مشکل کمی برطرف می شود.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

مسأله دیگری که در مهاجرت خانوادگی باید به آن توجه داشت آن است که گاهی قوانین برخی کشورها اجازه نمی دهند که مهاجرت خانوادگی انجام شود هرچند که کشورهای پیشرفته سعی می کنند این امکان را فراهم می کنند. از سوی دیگر هم باید بدانیم که ممکن است کشور مقصد برای تک تک اعضای خانواده مفید نباشد. به عنوان نمونه یک کشور ممکن است بخاطر پایین بودن نرخ بیکاری برای سرپرست خانواده گزینه خوبی به نظر رسد اما سیستم آموزش و پرورش مناسب فرزندان نداشته باشد. لذا برای انتخاب کشور مقصد بسیار مهم است که تمامی شرایط اعضای خانواده خود را در نظر بگیریم.

در ادامه به معرفی قوانین و شرایط زندگی در چند کشور پر مهاجرت می پردازیم که برای مهاجرت خانوادگی شرایط مناسب تری را دارند.

کانادا

کشور کانادا به علت داشتن شرایطی مانند بازار کار خوب، امکان تحصیل رایگان، کیفیت زندگی مناسب، بهداشت و امنیت خوب جزو انتخاب های بسیاری از خانواده هاست.

فنلاند

برای خانواده هایی که نگران تحصیلات فرزندانشان هستند فنلاند گزینه مناسبی است زیرا این کشور در میان ۴۱ کشور از نظر کیفیت تحصیل، توانسته است رتبه‌ی اول را در ارزیابی های خانواده های مهاجر بدست آورد.

همچنین از نظر هزینه‌های تحصیل در جایگاه اول است. در مجموع، ۸۱ درصد والدین مهاجر موافق هستند که پرداخت هزینه‌ی تحصیل در این کشور، ۲ برابر آسان‌تر از میانگین جهانی و ۴۱ درصد است. در واقع، تحصیل از سطوح پیش‌دبستانی تا تحصیلات عالی در این کشور رایگان است. کتاب‌های درسی، رفت‌وآمد، و وعده‌های غذایی نیز رایگان است یا نهایتا بخشی از هزینه پرداخت می‌شود.

نیوزیلند

این کشور نیز در زمینه شرایط تحصیل و بهداشت فرزندان توانسته است تا 91 درصد رضایت خانواده های مهاجر را جلب کند. رفتار صمیمانه مردم محلی با مهاجرین سبب شده است که خانواده های بسیاری این کشور را به عنوان مقصد مهاجرت خود در نظر بگیرند در حقیقت عادت کردن به فرهنگ بومی نیوزیلند برای مهاجران سخت نیست بطوریکه در نظرسنجی ها بدست آمد است که ۷۷ درصد مهاجران احساس می‌کنند این کشور وطن خودشان است.

برای کسب اطلاع بیشتر در خصوص مهاجرت خانوادگی به خارج از کشور پیشنهاد می شود مشاوره ای با متخصصین موسسه راه مهاجرت داشته باشید.

مزایا و معایب مهاجرت از طریق پناهندگی

یکی دیگر از روشهای مهاجرت از طریق پناهندگی است اما این روش اصلا توصیه نمی شود و حتی بسیاری از کشورها آن را به عنوان یک روش قانونی محسوب نمیکنند. مزایا و معایب مهاجرت از طریق پناهندگی به سادگی قابل فهم است. اولین اتفاقی که برای یک پناهنده می افتد آن است که ممکن است علیرغم سختی هایی که در این مسیر تحمل می کنند، کشور مقصد آن ها را به عنوان پناهنده نپذیرد و مجبور به ترک آن جا شوند.

مشکل دیگر آنجاست که پناهندگان در مدت زمان انتظار برای دریافت پاسخ پناهندگی از طرف دولت، می بایست در کمپ هایی اقامت داشته باشند که شرایطی وحشتناکی برای اسکان دارند.

از نظر بین المللی پناهندگی نوعی حمایت قانونی از مهاجرت است و به افرادی که از تهدیداتی همچون جنگ، نژاد ، مذهب ، ملیت ، عقاید سیاسی یا عضویت در یک گروه اجتماعی خاص رنج می برند اجازه داده می شود تا به کشوری دیگر پناه ببرند. بعضی از کشورها امکاناتی مانند اسکان و شرایط زندگی امن را برای تنها عده محدودی از پناهنده ها تدارک می بینند و البته فرد پناهجو باید درخواست خود را به سفارت آن کشور بدهد و اگر توسط افسر پناهندگی پذیرفته شد اجازه دارد که به آن کشور با حداقل امکانات سفر نماید و در غیر این صورت معمولا به استرداد فرد به کشور مبدا ختم می شود.

مشکل دیگر برای پناهندگان خطر از دست دادن اموال یا حتی جان می باشد که ممکن است افراد در طی مدت انتظار برای پذیرفته شدن توسط دولت کشور مقصد به دام قاچاقچیان انسان گرفتار شوند.

به طور کلی دو روش برای مهاجرت از طریق پناهندگی وجود دارد:

ورود قانونی و از طریق ویزای توریستی

در این روش فرد با ویزای توریستی به کشور مقصد می رود و در آنجا درخواست پناهندگی می دهد. چون ویزای توریستی مدت محدود دارد اگر درخواست در طی این مدت زمان پذیرفته نشود فرد مجبور است به اردوگاه های پناهجویان با شرایط نامساعد برود

ورود غیر قانونی و از طریق قاچاق

این روش بسیار خطرناک است و می تواند خطر مرگ را برای فرد داشته باشد. این روش مهاجرت قاچاقی اصلا توصیه نمی شود.

پیشنهاد موسسه راه مهاجرت

پیشنهاد موسسه راه مهاجرت با بررسی تمامی شرایط و در نظر گرفتن تمامی پیچیدگی ها، انتخاب روش مهاجرت تحصیلی است. اگر شما دوره های زبان و یا کسب یک مهارت را گذرانده باشید به نظر می رسد که این روش به نسبت سایر روشها خطر کمتری داشته و ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن را داشته باشد. با این حال بهتر است شرایط هر فرد به طور کامل بررسی شده تا بهترین گزینه متناسب با وی انتخاب گردد.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

سخن پایانی

در نظر داشته باشید مشاورین موسسه راه مهاجرت IMW  همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده اند. می توانید پس از خواندن این مقاله با کارشناسان ما تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید.

از این که با خواندن مقاله چطور مهاجرت کنم؟ توانسته باشیم کمکی به شما کنیم، خود یک افتخار بزرگ برای مجموعه راه مهاجرت IMW به حساب می آید. مشاورین و کارشناسان ما در تمامی زمینه های مهاجرت و اخذ ویزا (کشور های اروپایی، آسیایی و آمریکا و کانادا) یار و همراه شما خواهند بود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، با ما در تماس باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (1 امتیاز)