مهاجرت کاری به آلمان

افراد بسیاری علاقه ­مند هستند که در یکی از کشورهای اروپای مشغول کار شوند. از جمله بهترین ­ها در این زمینه کشور آلمان است. باید بدانیم که آلمان به علت رشد منفی جمعتی دارای نرخ بیکاری به میزان 2.8 درصد در سال 2022 بوده است که در مقابل سایر کشورهای اروپایی کمترین میزان را شامل می­شود. این نرخ بیکاری به این معناست که از هر 100 نفر نیروی فعال (سن بین 15 تا 74 سال) در آلمان تنها 2 یا 3 نفر بدون شغل هستند و لذا از این نظر مهاجرت کاری به آلمان از مطلوب­ ترین روش های مهاجرت به این کشور زیباست.

دریافت تماس از طرف مشاوران ما

مهاجرت کاری به آلمان
پیشنهاد ویژه مهاجرتی 

برخی از ایرانیان به دلایل مختلفی از جمله راحتی اخذ ویزای کار، میزان درآمد نسبتاً بالا، رفاه و استاندارهای خوب زندگی و امکان گرفتن اقامت دائم به دنبال مهاجرت کاری به آلمان هستند. این کشور اروپایی به علت اقتصاد پوی­ایی که دارد بسیاری از صنایع و شرکت های جهان را به سمت خود کشیده است و البته یک دهم شرکت های عظیم و معروف جهان نیز آلمانی هستند؛ از این نظر بازار کار فوق­ العاده ­ای برای انواع مشاغل فراهم نموده است. خبر خوب دیگری که برای مهاجرین کاری این کشور وجود دارد ساعات کاری پایین آن است که در مجموع با 35 ساعت کار در هفته افراد به درآمد نسبتا بالایی دست پیدا می­کند.

تعداد تعطیلات در بعضی مشاغل به 40 روز در سال هم می­رسد. این کشور اروپایی مانند بسیاری از کشورها از جمله ایران تسهیلاتی را برای افرادی که شغل خود را پس از یک سال کار به هر دلیلی از دست داده اند در نظر گرفته است؛ به نحوی که آنها می­توانند تا زمانی که شغل جدید پیدا می­کنند و به مدت یک سال ماهیانه حدود 60 درصد میانگین سه حقوق سابق خود را از دولت دریافت نمایند.

علاوه بر این دولت این کشور مرخصی استعلاجی با حقوق نیز برای کارمندان در نظر گرفته است که گاهی مدت آن تا هفته­ ها می­تواند برسد. مجموع این مزایا سبب شده است که حدود 20 درصد نیروی کار این کشور از طریق مهاجرین تأمین شود. با خواندن این مقاله می­توانید اطلاعات بیشتری در خصوص مهاجرت کاری آلمان دریافت نمایید و پاسخ سوالات زیر را نیز بدست آورید:

  • برای مهاجرت کاری به آلمان از کجا باید شروع کنیم؟
  • آیا برای کار در آلمان شرط سنی وجود دارد؟
  • چه مدارکی برای مهاجرت کاری به آلمان مورد نیاز است؟
  • چگونه باید ویزای مهاجرت کاری آلمان را بدست آورد؟
  • چه مشاغلی در حال حاضر در آلمان مورد نیاز است؟
در مقاله تحصیل پزشکی آلمان
این عناوین را مطالعه می کنید:

صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان

در این مقاله که به همت مشاورین موسسه راه مهاجرت IMW تهیه شده است به بررسی صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان می­پردازیم. باید بدانیم که داشتن بیمه برای تمامی افراد حاضر در آلمان الزامی است و این موضوع سبب اتفاقات بسیاری شده است که از جمله آنها می­توان به بحث امنیت شغلی اشاره نمود.

کارفرمایان برای اخراج و یا حذف یک کارمند باید دلیل کافی داشته باشند زیرا آنها پیش از انعقاد قرارداد می­توانند تا مدتی از آن فرد به صورت آزمایشی استفاده نمایند. پس از انعقاد قرارداد اگر آن کارفرما دلیل منطقی برای اخراج آن فرد را ارائه ندهد، کارمند می­تواند از وی شکایت کند و در این خصوص دولت حامی کارمند است. همچنین نیمی از بیمه کارمند باید توسط کارفرمای وی پرداخته شود و مابقی را خود فرد باید پرداخت کند. برای مهاجرت کاری آلمان پس از آنکه افراد انگیزه کافی برای این موضوع را پیدا کردند باید برای جمع ­آوری مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. یکی از این مدارک داشتن ویزای کاری است که در همین مقاله با جزئیات آن را بررسی می­کنیم. اولین شرط برای دریافت ویزا داشتن پیشنهاد کاری و در حقیقت اطمینان از کار در آلمان است.

علاوه بر آن افراد باید در خصوص شغل آینده خود اطلاعات و تجربه کافی داشته باشند لذا باید بتوانند سابقه کاری خود را اثبات کنند. نکته دیگر آنکه هرچه افراد بتوانند رزومه کاری بهتری را برای خود فراهم کنند شانس بیشتری برای مهاجرت کاری آلمان خواهند داشت.

پس از اخذ ویزای کار، افراد می­توانند به آلمان سفر نموده و از مزایای زندگی در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا استفاده نمایند. تنها باید به این نکته توجه نمود که با ورود به آلمان اولین اقدام هر فرد باید دریافت اجازه اقامت این کشور باشد که با مراجعه به اداره اتباع خارجی و انجام مصاحبه انجام خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می­توانید با کارشناسان موسسه راه مهاجرت تماس حاصل فرمایید.  

صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان

برای مهاجرت کاری به آلمان از کجا شروع کنیم؟

یکی از سوالاتی که پس از تصمیم به مهاجرت به آلمان پیش روی افراد است آن است که “برای مهاجرت کاری به آلمان از کجا شروع کنیم؟”. همانطور که پیشتر مطرح شد، اصلی­ ترین شرط مهاجرت کاری آلمان اطمینان از شغل در آلمان است. از این نظر افراد سه گزینه پیش روی خود دارند:

  • داشتن پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرمای آلمانی
  • ویزای جستجوی کار
  • شرکت در دوره­های کارآموزی آلمان

در حالت اول یعنی داشتن پیشنهاد کاری، افراد با توجه به تخصص خود باید پیش از ورود به آلمان با یک کارفرمای آلمانی به توافق رسیده باشند که مهارت ایشان برای کشور آلمان مفید است. در صورت تأیید کارفرما، دعوتنامه­ ای برای فرد ارسال می­شود و از این طریق می­تواند به ادامه روند مهاجرت بپردازد.

در روش دوم، افراد می­توانند بدون داشتن شغل وارد آلمان شوند و به مدت شش ماه در این کشور به صورت مستقیم به جستجوی شغل مورد نظر خود بپردازند و در صورت موفقیت، برای ویزای کار اقدام کنند.

راه سوم آن است که برای یکی از دوره ­های کارآموزی آلمان اقدام کرده و از این مسیر در ابتدا مهارت لازم را کسب و سپس به شغل مرتبط وارد شوند. در بخش زیر جزئیات این مسأله را بررسی می­ کنیم.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

ویزای مهاجرت به آلمان از طریق کار

همانطور که قبلا اعلام کردیم، ویزای مهاجرت به آلمان از طریق کار به سه نوع تقسیم می­شود:

ویزای پیشنهاد کار یا جاب آفر

در صورت داشتن پیشنهاد کار روند مهاجرت کاری آلمان تسریع می­ شود. در ابتدا داشتن این ویزا سبب دریافت اقامت موقت آلمان می­شود و اگر افراد بتوانند شرایط تمدید آن را فراهم آورند، پس از چند سال می­توانند اقامت دائم این کشور را بدست آورند. برای دریافت این نوع ویزا، افراد باید مدرک تحصیلی یا فنی معتبر که مورد تأیید دولت آلمان باشد را در اختیار داشته باشند. برای پیدا کردن پیشنهاد کار، افراد می­توانند از طریق یکی از روشهای زیر اقدام کنند:

  • مراجعه به مراکز کاریابی و وموسسات مهاجرتی معتبر در داخل ایران مانند موسسه راه مهاجرت
  • مراجعه به مراکز کاریابی آلمان
  • مراجعه به سایت شرکتهای مرتبط با تخصص فرد
  • استفاده از روزنامه­های کار آلمان

در صورت یافتن شغل مورد نظر، فرد متقاضی می­تواند با آماده نمودن سایر مدارک که در ادامه این بخش آمده است، برای مهاجرت کاری اقدام نماید.

ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر

کشور آلمان برای تأمین نیروی کار خود سیاست­ های جالبی را در نظر گرفته است، مثلا اگر فردی نتواند به صورت غیرمستقیم شغل مورد نظر خود را پیدا کند می­تواند با در دست داشتن ویزای جستجوی کار، به مدت شش ماه وارد آلمان شده و به صورت حضوری به جستجو بپردازد.

شرایط برای افرادی که دارای حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی هستند بهتر است. یکی دیگر از شروط دریافت این ویزا داشتن سابقه کاری 5 ساله (برای بعضی مشاغل 3 ساله) و مرتبط با مدرک تحصیلی است؛ علاوه بر این فرد متقاضی باید تمکن مالی داشته باشد که میزان آن حدود 5200 یورو است.

ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر آلمان

برای درخواست این نوع ویزا هزینه ­ای معادل 75 یورو باید پرداخت شود. نکته بسیار مهم آن است که این نوع ویزا قابل تمدید نیست و افرادی که در مدت شش ماه اقامت خود در آلمان نتوانند شغل مناسب را پیدا کنند باید به کشور خود بازگردند. افرادی که از این مسیر اقدام می­کنند معمولا باید حدود یک سال منتظر باشند تا نتیجه درخواست خود را دریافت نمایند.

ویزای دوره کارآموزی یا اوسبیلدونگ

یکی دیگر از سیاست های دولت آلمان به جهت تأمین نیروی کار مفید، برگزاری دوره ­های کارآموزی است که در طی آنها، به افراد تخصص مورد نیاز این کشور آموزش داده می­شود. از آنجا که شرایط ساده­ای برای شرکت در این دوره ­ها وجود دارد لذا متقاضیان بسیاری این مسیر را برای مهاجرت کاری آلمان در نظر می­گیرند؛ این شرایط داشتن حداقل مدرک دیپلم و آشنایی در سطح B1 با زبان آلمانی است.

متقاضیان ویزای دوره کارآموزی یا اوسبیلدونگ در طی این دوره علاوه بر آنکه می­توانند حرفه مورد نظر را یاد بگیرند، حقوق نیز دریافت می­کنند که میزان آن بسته به حرفه مورد نظر می­تواند بین 800 تا 1200 یورو (معادل 37 میلیون تا 56 میلیون تومان) باشد. مدت زمان دوره معمولا دو تا سه سال در نظر گرفته می­شود. در طی این دوره­ افراد هم آموزش نظری دریافت می­کنند و هم آموزش عملی که به دو شیوه این آموزشها پیگیری می­شود:

  • دوگانه: به صورت ترکیب کارآموزی در یک شرکت (3 روز در هفته) و آموزش حرفه‌ای در یک مدرسه (2 روز در هفته). افراد از این مسیر توسط یک شرکت باید استخدام شوند و شرکت مزبوز ملزم به پرداخت حقوق آنهاست. از جمله مشاغلی که از این طریق آموزش داده می­شود: بینایی‌شناس، نانوا، آشپز، عکاس، آرایشگر، نقاش، جنگلبان، باغبان، کشاورز، کارمند مالیاتی، نگهبان راه، نقشه بردار، دستیار پزشکی، کارمند داروخانه، دستیار دامپزشکی و … است.
  • مدرسه محور: آموزش مبتنی بر آموزش درون مدرسه‌ای که توسط کالج­ها و یا دانشکده­های فنی آلمان انجام می­گیرد. معمولا رشته­هایی چون پرستاری، بانکداری، فروشندگی، کادر درمان، نیروی کار فنی و… می­توانند از آن استفاده نمایند و البته تنها به افرادی که پرستاری را انتخاب می­کنند حقوق پرداخت می­شود. رشته های مرتبط با بخش بهداشت دوره های عملی را نیز باید پشت سر بگذارد.

افراد برای شرکت در هر کدام از دوره ­های کارآموزی یا اوسبیلدونگ باید ابتدا در مدرسه مورد نظر خود و همچنین دوره مربوطه ثبت نام کنند که در این خصوص مراجعه به سایت های:

  • azubi.de
  • ausbildung.de
  • lehrstellenboerse

می­تواند مفید باشد. احتمال پذیرش برای افرادی که مدرک زبان آلمانی بالاتری دارند قوی­تر است. افرادی که موفق به اتمام دوره می­شوند می­توانند بسته به منطقه جفرافیایی و نوع حرفه خود حقوقی معادل 1800 تا 3800 یورو (معادل 84 میلیون تا 177 میلیون تومان) دریافت نمایند.

هرچند مزایای بسیاری برای این روش وجود دارد اما معمولا دریافت این ویزا با مشکلاتی مواجه است که از جمله آن وجود خرابکاران است. موسسه راه مهاجرت می­تواند در این زمینه اطمینان کافی را به افراد بدهد که برای یافتن بهترین دوره ­ها در کنار آنهاست.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار آلمان

پس از آنکه فرد شرایط خود را بررسی نمود و یکی از سه روش فوق را برای دریافت ویزا انتخاب کرد، باید مدارک زیر را نیز آماده نماید:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس گذرنامه­ای
  • گذرنامه ملی
  • آدرس محل سکونت
  • بیمه سلامت
  • رزومه
  • مدارک تحصیلی به همراه ترجمه آنها
  • انگیزه­نامه
  • اثبات عدم سوءپیشینه
  • تمکن مالی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه ویزا

خبر خوب دیگری که برای افراد مهاجر از طریق کار آلمان وجود دارد آن است که آنها می­توانند خانواده خود را نیز به همراه خود داشته باشند؛ برای این منظور باید برای ویزای همراه تقاضا دهند. البته باید بدانیم که ویزای همراه برای خانواده افرادی که ویزای اوسبیلدونگ و یا ویزای جستجوی کار را دارند صادر نمی­شود.

مدرک تحصیلی لازم برای کار در آلمان

مدرک تحصیلی لازم برای کار در آلمان وابسته به نوع شغل مورد نظر است. به طور معمول حداقل مدرک تحصیلی لیسانس (کارشناسی) است اما به تازگی دولت آلمان قصد کرده است که برای افرادی که مدرک دیپلم دارند نیز شرایط کاری را فراهم ­کند هرچند هنوز اجرایی نشده است. در هر صورت همانطور که قبلا توضیح داده شد، افراد با مدرک دیپلم می­توانند در دوره­های فنی و حرفه­ای شرکت کنند و با داشتن سایر شرایط از این مسیر وارد بازار کار آلمان شوند.

مدرک زبان برای مهاجرت کاری آلمان

داشتن مدرک زبان برای مهاجرت کاری آلمان یکی از شروط اولیه مهاجرت به این کشور اروپایی حوزه شینگن است که برای مدرک زبان آلمانی، باید درجه آن B1 و یا B2 باشند. اهمیت این مسأله آنجاست که افراد بدون داشتن مهارت زبان آلمانی به راحتی نمی­توانند با کارفرما و همچنین مردم آلمان ارتباط بگیرند. البته افرادی که مسلط به زبان انگلیسی هستند نیز می­توانند در شرکتها و یا مراکز بین­المللی آلمان مشغول کار شوند که در این صورت داشتن مدرک زبان انگلیسی به تنهایی کافی است.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

باید اعلام کنیم که شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان وجود دارد زیرا این کشور شدیداً به افرادی نیاز دارد که توانایی جسمی کافی برای کار داشته باشند. در حالت حاضر حداکثر سن 43 سال برای این موضوع در نظر گفته شده است اما افرادی که تا قبل 36 سالگی اقدام می­کنند شانس بیشتری دارند.

برای دریافت ویزای کاری از هر کدام از سه روش توضیح داده شده در مقاله نیز شرط سنی وجود دارد. برای دریافت ویزای پیشنهاد کاری افراد باید حداقل 18 سال سن داشته باشند، ویزای جستجوی کار برای افرادی که بالای 40 سال سن دارند معمولا صادر نمی­شود و یا با طی فرایند سختتری اعطا می­شود. در نهایت افرادی که در بازه سنی 16 تا 25 سال هستند می­توانند برای ویزای آوسبیلدونگ آلمان اقدام نمایند.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

مراکز کاریابی آلمان

یکی از روشهای یافتن شغل مورد نظر مراجعه به مراکز کاریابی آلمان است. باید بدانیم افرادی که از این مسیر شغل خود را پیدا می­کنند حتما باید یکی از مراکز کاریابی معتبر را در نظر گرفته باشند وگرنه ویزا به آنها داده نمی­شود. کسب اعتبار به این صورت است که فرصت شغلی مورد نظر باید به مدت 6 ماه در آلمان و همچنین اتحادیه اروپا از طریق آگهی به اطلاع عموم رسیده باشد و اگر کسی برای این موقعیت کاری پیدا نشد، آنگاه این فرصت در اختیار سایرین قرار می­گیرد.

در صورت عدم طی این فرایند متأسفانه دولت آلمان حق دارد که درخواست ویزای افراد را رد کند.  برای کسب اطمینان از اعتبار مرکز کاریابی، می­توانید به کارشناسان موسسه راه مهاجرت IMW مراجعه نمایید.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

مراکز کاریابی آلمان پس از معرفی شغل مورد نظر و موافقت فرد متقاضی هزینه­ ای را دریافت می­کنند و آن موقعیت را برای وی ارسال می­کنند. بعضی از این مراکز دارای سایت­ های فعال هستند و به صورت مجازی به افراد خدمت می­دهند؛ از جمله این سایت ­ها می­توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • make-it-in-germany
  • de
  • de
  • de
  • com

چند مورد از مراکز کاریابی معتبر آلمان در لیست زیر آمده است:

  • گروه خدمات S & W
  • Job Point Neukölln
  • Az Personalkonzepte
  • Eurostaff Group
  • گروه خدمات H & P
  • Bip Dientleistungen
  • Your Berlin
  • stuwex
  • Job -konzept
  • randstad

فرد متقاضی می­تواند با این شرکتها تماس بگیرد، به عنوان مثال نام ه­ای با موضوع درخواست کار بفرستد و با توضیح شرایط خود، از آنها برای یافتن فرصت شغلی مناسب کمک بگیرد.

مشاغل مورد نیاز آلمان سال 2023

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال 2023 می­تواند به افرادی که به دنبال کار مناسب خود در این کشور هستند کمک کند؛ از این نظر در ادامه به بررسی آنها می­پردازیم:

  • رشته­ های مرتبط با حوزه درمان

باید بدانیم که همواره این رشته­ ها در صدر لیست مشاغل مورد نیاز قرار دارند و فارغ از نوع ملیت برای افرادی که در این حوزه مدرک دانشگاهی دارند شانس زیادی برای ورود به بازار کار آلمان وجود دارد. مشاغلی مانند پزشکی، پرستاری، رادیولوژی، کادر درمان و … مورد نظر هستند.

  • رشته­ های مهندسی

آلمان به عنوان یک کشور صنعتی نیاز شدیدی به نیروی متخصص در این تمامی حوزه ­های مهندسی دارد که از جمله محبوبترین ­های آن می­توان به مهندسی مکانیک، مهندسی ارتباطات، مهندسی کامپیوتر، مهندسی سازه، مهندسی برق، مهندسی خودرو و… اشاره نمود.

  • مشاغل مالی و اداری

کشور آلمان به جهت حفظ موقعیت اقتصادی و صنعتی خود در میان سایر کشورهای جهان به شدت نیازمند افراد با تحصیلات بالا در تمامی حوزه­های ساختاری است، از جمله ریاضیات، ساخت‌وساز فلزی، علوم طبیعی، علوم اداری، حسابداری، امور مالی و …

  • مشاغل فنی مانند مکانیک خودرو

این کشور در زمینه صنعت خودرو یکی از کشورهای خوشنام جهان است اما نیروی کار متخصص در این حوزه همواره مورد درخواست آن بوده است.

  • مشاغلی مانند فروشندگی، پرستاری سالمندان

نباید فراموش کنیم که این دو شغل معمولا ویژه افراد جوان است و دولت آلمان با رشد منفی جمعتی خود در این دو حوزه نیاز بسیار بالایی احساس می­کند.

علاوه بر موارد فوق مشاغل زیر نیز مورد درخواست هستند:

حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی، اقتصاد، فناوری اطلاعات، خدمات بانکی، ساخت و ساز، املاک و …

حقوق و دستمزد در آلمان

خبر خوب آن است که میزان حقوق و دستمزد در آلمان جزو بالاترین آن در میان کشورهای مهاجرپذیر دنیا است. البته میزان درآمد افراد کاملا به نوع شغل، شهر محل کار، میزان سابقه کار و مهارت فرد بستگی دارد.

به عنوان نمونه درآمد افراد در شهرهای مهم آلمان مانند برلین، فرانکفورت، مونیخ، هامبورگ بیشتر از سایر شهرهاست، همچنین افرادی که در مشاغل خدماتی فعالیت می ­کنند حداقل حقوق را دارند. در جدول زیر می­توان به طور میانگین حقوق بعضی از مشاغل را مشاهده نمود:

نام شغلمتوسط درآمد سالیانه به یورومیزان درآمد به تومان
مهندسی برق85144 یورو4 میلیارد تومان
کارگردان هنری82675 یورو3.8 میلیارد تومان
مهندس عمران75775 یورو3.5 میلیارد تومان
پزشک64858 یورو3 میلیارد تومان
پرستار62318 یورو2.9 میلیارد تومان
مترجم52827 یورو2.5 میلیارد تومان
معلم51371 یورو2.4 میلیارد تومان

اگر افراد بخواند کارت آبی (بلوکارت کشورهای اتحادیه اروپا) را دریافت نمایند باید حتما در شغلی با دستمزدی سالیانه حدود 50800 یورو (معادل 2.4 میلیارد تومان) وارد شوند و از مزایای آن بهره­ مند گردند.

میانگین حقوق کار در آلمان

باید اعلام کنیم که دولت این کشور به ازای هر ساعت کاری برای افراد 7.25 دلار (معادل 372 هزار تومان) حقوق در نظر گرفته است که در بین کشورهای اروپایی بالاترین میزان دستمزد محسوب می­شود و البته این میزان میانگین حقوق کار در آلمان است.

وکیل و مشاور مهاجرت به آلمان

از آنجا که مهاجرت کاری در سالهای اخیر با مشکلات فراوانی همراه بوده و احتمال رد شدن درخواست ویزا به شدت بالا رفته است؛ و از سوی دیگر افراد سودجوی بسیاری پدید آمده ­اند، لذا کمک گرفتن از یک وکیل و مشاور مهاجرت به آلمان یکی از بهترین روش های کاهش ریسک این مسأله است. موسسه راه مهاجرت  IMW می­ توانند در تمامی فرایند مهاجرت کاری آلمان در کنار افراد بوده و آنها را راهنمایی کند.

در صورت تمایل می توانید همین الان
با مشاورین ما تماس بگیرید

مشاوره تلفنی رایگان مهاجرت

یا اینکه می توانید با تکمیل فرم زیر و ارسال شماره تماس، از ما بخواهید با شما تماس بگیریم.

تجربه مهاجرت کاری به آلمان

در این قسمت به مرور تجربه مهاجرت کاری به آلمان از نظر افراد مختلف با نقل قول مستقیم پرداخته می­شود، البته تأکید می­کنیم که برای تصمیم گیری در خصوص مهاجرت کاری نباید تنها به شنیدن تجربیات دیگران اکتفا نمود و باید در این خصوص تحقیقات کافی را انجام داد؛ که یکی از راه­های آن کمک گرفتن از موسسات مهاجرتی مانند موسسه راه مهاجرت می­باشد.

  • حسین میرزازاده

روشی که من برای دریافت پیشنهاد کار پیش گرفتم این بود که سی چهل تا آگهی رو باز میکردم و برای همشون اپلای میکردم و منتظر می­موندم. تو تجربه من تو یک بازه دو روزه برای حدود ۴۰ شرکت اپلای کردم که نتیجش به گرفتن دو جاب آفر خطم شد.

  • حدیث اقدام

تجربه من در مورد دوره­ های آوسبیلدونگ هست، همه ­ی رشته های آوسبیلدونگ حقوق ندارن بنابراین اگر خواستین اقدام کنید حتما رشته ای رو انتخاب کنید که اخر ماه بهتون حقوق بدن! اما اصلا چرا دانشجو حقوق میگیره تو این دوره ها؟!؟!؟!؟! چون این دوره ها هم بخش نظری دارن و هم بخش کارآموزی. کارآموزی هم تحت نظر یک کارفرمای آلمانی تو یه شرکت، یا کارخونه یا یه بیمارستان برگزار میشه! اینکه کجا کارآموزی برگزار میشه بستگی به رشته دانشجو داره. خبر خوبشم اینجا بود که بعد از پایان تحصیل میتونستی تو آلمان استخدام بشی! برای ورود به رشته آوسبیلدونگ هم فقط کافی بود دیپلم هنرستان یا نظری داشته باشید و مدرک زبان آلمانی.

  • فرد مهاجر

همه میدونن زبان آلمانی خیلی مهمه ولی از اون مهمتر اینه که خیلی از دوستان اصلا حواسشون نیست کاریابی در حقیقت فروش دانش و تجربه است، باید برای پرزنت خودتون نقشه بکشید، به فرمت رزومه و حرف هایی که در مصاحبه باید بزنید یا نزنید خیلی دقت کنید، حقوق استاندارد موقعیت کاری خودتون رو پیدا کنید و بیشتر یا کمتر نگید و ضمنا روی کمک هیچکس حساب نکنید مخصوصا هموطنان خودمون یا حتی دوستان نزدیک.

حرف آخر

به عنوان حرف آخر باید اعلام کنیم که هرآنچه در این مقاله مطرح شده تنها اشاره ­ای است به موضوع مهاجرت کاری به آلمان، لذا برای آگاهی بیشتر در این زمینه، می‌توانید با مشاوران موسسه راه مهاجرت IMW  تماس حاصل فرمایید.

از این که با خواندن مقاله تحصیل پزشکی آلمان توانسته باشیم کمکی به شما کنیم، خود یک افتخار بزرگ برای مجموعه راه مهاجرت IMW به حساب می آید. مشاورین و کارشناسان ما در تمامی زمینه های مهاجرت و اخذ ویزا (کشور های اروپایی، آسیایی و آمریکا و کانادا) یار و همراه شما خواهند بود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، با ما در تماس باشید!

مجله راه مهاجرت

آخرین مطالب
انواع راه های مهاجرت

وکیل مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
مهلا | راه مهاجرت

وکیل مهاجرت به آلمان

تصمیم به مهاجرت، یکی از سخت ­ترین تصمیم ­هایی است که یک نفر می­تواند بگیرد. مهاجرت به کشور دیگر می­ تواند فرصتهای متعدد آموزشی، شغلی و فرهنگی را برای افراد به ارمغان آورد، رویای کسب تجربه زندگی در شرایطی متفاوت و شانس برخورداری از زندگی با کیفیت بهتر گاهی وسوسه ­کننده است. اما این اتفاق در صورتیکه بدون تجربه پیگیری شود می­تواند تمام این رویای شیرین را به کابوسی تلخ تبدیل کند. این مسأله که از چه طریق اقدام به مهاجرت باید کرد که احتمال شکست آن به صفر برسد، نیازمند بررسی کارشناسان خبره و آگاه در زمینه مهاجرت از طرق گوناگون دارد.

کالج های المان
تحصیل در آلمان
مهلا | راه مهاجرت

کالج های المان

برای افرادی که علاقه­ مند به تحصیلات عالی در خارج از کشور هستند یکی از گزینه ­های پیش رو برای شروع تحصیل، حضور در کالج­ های المان است. کالج یک موسسه آموزشی است که معمولا از هر نظر کوچکتر از دانشگاه است به طوریکه در بعضی کشورها، بخشی از یک دانشگاه است مشابه دانشکده­ های آن. این موسسات علمی حداکثر مدرکی که به افراد اعطا می­کنند مدرک کارشناسی است و البته تنوع رشته­ های تحصیلی در آنها نسبت به دانشگاه پایین تر است.

شرط معدل برای تحصیل پزشکی در آلمان
تحصیل در آلمان
مهلا | راه مهاجرت

شرط معدل برای تحصیل پزشکی در آلمان

در حال حاضر شرط معدل برای تحصیل پزشکی در آلمان برای نمره زیر 17 اصلا بررسی نمی­شود و متقاضیانی که معدل 20 داشته باشند در اولویت بررسی هستند و به همین نسبت از ترتیب الویت ها با کاهش معدل، کم می­شود. البته اگر کسی بخواهد از بورسیه­ های تحصیلی آلمان استفاده کند تا تحصیل پزشکی در این کشور را به صورت رایگان در دانشگاه­ های دولتی آن انجام دهد حتما باید معدل هر سه سال دبیرستان وی 20 باشد. البته اگر معدل فرد کمتر باشد باز هم می­تواند وارد رشته پزشکی شود البته انتخاب پیش روی وی دانشگاه­ های غیردولتی است که هزینه زیادی هم دارند.

تحصیل پزشکی آلمان
تحصیل در آلمان
مهلا | راه مهاجرت

تحصیل پزشکی آلمان

شأن اجتماعی بالا، آینده شغلی تضمین شده، زندگی مرفه، جهانی بودن شغل آینده و چندین مزیت دیگر سبب می­شود که رشته­­ های پزشکی و پیراپزشکی برای اکثر مردم وسوسه انگیز شود و افراد زیادی تمایل به تحصیل این رشته­ ها را داشته باشند. مساله اصلی در پزشکی آن است که علاوه بر علم و اطلاعات نیازمند تجربه و مهارت است که این دو با کمک امکانات پیشرفته و فناوری بالا می­توانند بدست آیند. یکی از کشورهایی که از بهترین فناوری­ ها در حوزه درمان برخوردار است کشور آلمان می­باشد بطوریکه دانشگاه ­های پزشکی آن همواره جزو بهترین­ های جهان هستند از این حیث تحصیل پزشکی آلمان همواره در رقابت شدیدی قرار داشته است.